Arneis ‘Bricco Delle Ciliegie’ 2019

Standard 75 cl (2018/2019)
Magnum 150 cl (2018)
Double Magnum 300 cl (2018)

Land: Italien

Region: Piemonte

Distrikt: Roero DOCG

Druesort: 100% Arneis, håndhøstede

Serveringstemperatur: 10 C º

Alkohol indhold: 13,5%

Vinifikation: 10 mdr. på ståltanke og 5% fransk barrique

Velegnet til: skaldyr, hvid fisk, laks, hvidt fjerkræ, grøntsager, aperitivo, risotto, pasta

Den årlige vinproduktion er omkring 50.000

Yderligere produktinfo

Familien Almondo har i mere end 600 år haft deres rødder i vindistriktet Roero, i hjertet af de flotteste Arneismarker.
Vinhuset er anerkendt verden over, for sine storslåede Roero vine. Huset er familieejet og al arbejde fra vinmark til vinkælder bliver udelukkende håndteret af familien Almondo.

Deres dedikation til bæredygtighed, naturlighed, enkelhed og biologiske forhold er kompromisløs. Deres vin-marker er historiske, rene og fuldkommen urørte af pesticider, kunstgødning, fosfor, kalium, kvælstof og maskiner.

På to generationer har familien gået fra en lille hytte og 1 hektar jord, til et smukt vinhus med 22 hektar af vinmarker. Al arbejde foregår manuelt, bæredygtigt og udelukkende håndteret af familien. De arbejder utrolig hårdt i markerne, fra morgen til aften.  Jo mere bæredygtigt landbrug, jo sværere er det at kontrollere naturens udfordringer i vinmarkerne.

Det unikke ved Roero regionen er jordbundsforholdene. De består af både sandsten, kalksten, ler, blødt sand og mineralelementer. Det skaber komplekse, rene vine med flot struktur og aromatisk karakter.
Særligt deres top- Arneis (hvidvin) er de anerkendte for. Flere af største piemontesiske vinproducenter introducerede den hvidvin for mig, som værende den absolut bedste Arneis i Italien. Derfor er jeg også meget stolt af at importere deres vine i dag.

Lignende produkter

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.