La Gironda

Ægteparret Susanna og Alberto  ejer vinhuset La Gironda, der fokuserer primært på en fantastisk Babera-produktion. Vinhuset ligger i Nizza Monferrato området i Piemonte. 

Både Susanna og Alberto kommer fra familier der har ejet vinmarker i Nizza, igennem mange generationer. I år 2000 besluttede ægteparret sig for at etablere deres eget vinhus med fokus på Barbera, som er en del af deres rødder og historie. De oprindelige vinstokke, fra deres forfædre, bliver stadig kultiveret og er i dag fundamentet for deres flotteste Barbera’er. 

La Grionda’s drøm er allerede blevet en realitet! Det flotte resultatet af deres hårde arbejde viser sig og i dag er de repræsenteret i en stor del af verden. 

Deres ydmyghed smitter og det er en ære at præsentere deres vine i Danmark. 

På billedet ses Celeste sammen med Susanna i deres vinmarker i Nizza Monferrato. Foto af Letizia Cigliutti.

 

Vine fra La Gironda

NATURLIG INDGRIBEN

“Our wine has to feature quality, sustainability, clarity and professionalism, accompanied by pleasure, emotion and the joy of sharing. We want you to find a little bit of us in the glass: our character and our history.”

– Susanna and Alberto 

La Gironda’s kompromisløse og bæredygtige filosofi i vinmarkene er en drivkraft for vinhuset. I 2004 modtog de miljøcertificering der indebærer ingen kemiske herbicider, ingen syntetiske produkter, reduceret forbrug af miljøressourcer, manuel styring af enhver aktivitet i vingården (fra beskæring til høst), minimal indgriben i vingården og kælderen, brug af lette flasker og økologiske propper lavet af sukkerrør.

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.