ARRANGEMENTER

Celeste afholder forskellige former for events og vinsmagninger. Vi samarbejder med restauranter eller kokke og har altid fokus på kærlighed til det gode håndværk og særligt komponerede retter med nøje udvalgte vine fra Italien. 

Det fælles fokus er altid Italien – og dertil formidling, høj kvalitets-vine og en afslappende atmosfære.

ITALIENSK AFTEN HOS ADVOKATFIRMA PLESNER

En storslået aften i Plesners lokaler. Celeste holdte vinsmagning for over 150 medarbejdere hos advokatpartner selskab i Nordhavn.
Vi smagte vine fra Piemonte og Toscana. Vi tyvstartede på rosé sæsonen med toscanske druer, og smagte vine kombineret med fantastisk mad fra køkkenet. 

vinsmagning i centrum

Vinsmagning for 18 herrer i private omgivelser i centrum af København. En vidunderlig aften med smukke omgivelser.
Vi smagte 5 top-vine fra Piemonte og kombinerede det hele med god mad fra privat kokken Malene Vester.

Vinsmagning og PRIVAT MIDDAG

Vinsmagning og middag i privat hjem, i samarbejde med Cortsen Dining.
Mads Cortsen er selvlært kok og har en fortid på bl.a. restaurent Alchemist. Mads og hans team kreerer fantastiske gastronomiske oplevelser, som Celeste Vin sammensætter nøje udvalgte vine til.

INTIM FROKOST I DET LILLE VINHUS

Intim frokost for 8 personer, i vinhuset på Østerbro.
I samarbejde med Majlund Dining.
Thomas Majlund er tidligere kok på Geranium og laver madkunst. Hans kompagnon Steffen Bach, også kok fra Geranium, kommer med ud og sammen sørger de for sanselige oplevelser på højeste niveau.

PERSONALE VINSMAGNING

Vinsmagning for de ansatte hos The Market Italian. Vi tilbyder vinsmagninger for de restauranter, caféer og hoteller som vi samarbejder med.
Celeste kommer ud til jer og fortæller om de vine, I har på vinkortet.
Det gør det både lettere og sjovere for tjenerne, at præsentere vinen når de kender historien bag. 

VINSMAGNING

Vinsmagning på Bib-Gourmand restauranten The Pescatarian, med fokus på de piemontesiske bobler, hvidvine og den storslåede Nebbiolo.

Vinsmagning og middag

Vinsmagning for netværksvirksomheden The Academy og deres medlemmer. Til vinene blev der serveret nordisk gastronomi fra Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben. Middaggen blev afholdt i Zieglers Gaard med udsigt til kanalerne, Thorvaldsens Museum og Christiansborg.

VINSMAGNING INDEN MIDDAG

Vinsmagning for Danske Bank, i deres hovedsæde på Kongens Nytorv. Smagningen blev afholdt i deres smukke lokaler, der har bevaret sine oprindelige udsmykninger og indretninger fra 1875. 

VINSMAGNING I VINHUSET

Intim vinsmagning for 4 gæster, i det lille vinhus på Østerbro.
I samarbejde med den lokale, italienske restaurant FAMO

VINSMAGNING I VINHUSET

Intim vinsmagning, i det lille vinhus på Østerbro.
I samarbejde med den lokale, italienske restaurant Hos Fischer

Hvide trøfler og Nebbiolo-vine

Middag og vinsmagning med fokus på en unik sanseoplevelse; efterårets helt store klimaks, Nebbiolo vinene og den hvide Alba-trøffel. 

Kunstneren Thomas Bickham åbnede sin private bolig med udsigt over Kongens Have. I køkkenet stod Kasper Klitten, køkkenchef hos Bib Gourmand-restaurant Sletten, og tryllede med trøflerne. 

Vinsmagning og middag

Vinsmagning og middag på restaurant Møntergade. I samarbejde med den forrygende kok Andreas Møller, som har fortid på bl.a. restaurant Søllerød kro, Falsled Kro og Alchemist. 

Simon Juhl Olesen, Rasmus Amdi Larsen & Janni Horst Hansen, en del af holdet bag Møntergade, var med til at danne de perfekte rammer for aftenen. 

BAROLO & FRIENDS PÅ BØRSEN

Det årlige event på Børsen i samarbejde med I Vini di Piemonte- organisationen. Fokus er udelukkende præsentation og formidling af piemontesiske vine og vinproducenter. 

VINSMAGNING OG MIDDAG

Vinsmagning og middag på Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben. I køkkenet stod erfarne og stilsikre køkkenchef Martin Olsen og ved hans side Gustav Frandsen, samt resten af deres dedikerede og dygtige team. 

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.