Om Celeste

Celestes kærlighed til den italienske jord og vinkultur startede i 2017, da hun bare var 19 år og flyttede til byen Alba.
 
Da Celeste var barn gik hun i skole i Italien og taler derfor flydende italiensk. Da hun fyldte 19 år flyttede hun igen til Italien; denne gang til byen Alba. Her boede hun og var i mesterlære hos Giorgio Rivetti, ejer af det verdenskendte vinhus ‘La Spinetta’ og Italiens ældste metodo-classico vinhus ‘Contratto 1867’. 
Her arbejdede Celeste i vinmarkerne, i vinkældrene og på vinslottene, hvor hun stod for adskillige vinsmagninger og formidling på daglig basis.
 

For italienere det vigtigt at kombinere vin og gastronomi – på allerhøjeste niveau. For at videreudvikle den evne besøgte hun mange fantastiske restauranter og blindsmagte utallige, vidunderlige vine i selskab med Giorgio.  
Her opdagede Celeste en forunderlig evne til at forstå vin og skelne mellem forskellige smagselementer. 

Årene i Piemonte udviklede stærke, familiære relationer med mange af områdets dygtigste producenter. Celestes kærlighed til vin og den italienske jord blev hele hendes omdrejningspunkt – og er det stadig i dag.

Efter hjemkomsten til København har hun løbende arbejdet som ambassadør for italienske vinhuse og ejer i dag Celeste Vin

Celeste elsker at formidle vine og fortælle deres historie. Hendes store passion er at forbinde vinproducenten og gæsten. 

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.