Langhe Chardonnay 2021

Årgang 2021 Standard flaske 75 cl,
Årgang 2020, Magnum flaske 150 cl

Land: Italien

Region: Piemonte

By: Langhe DOCG

Druesort: 100% Chardonnay, håndhøstede

Serveringstemperatur: 10-13 C º

Alkohol indhold: 12 %

Vinifikation: ståltank

Velegnet til: skaldyr, hvid fisk, laks, hvidt fjerkræ, grøntsager, aperitivo, pasta

Yderligere produktinfo

Marco Capra vinhus blev grundlagt i 1945 og i 2014 overtog grundlæggerens barnebarn, Marco. Han viderefører i dag de piemontesiske traditioner og har taget kvaliteten til et meget højt niveau.

Marco er meget omhyggelig og i fuld kontrol af hele produktionskæden. Han har fokus på høj kvalitet, respekt for traditioner samtidig med, han værner om innovation i vinmarkerne og i vinkælderen. Marco arbejder med de klassiske druesorter; Moscato, Barbera, Nebbiolo, Nascetta og Dolcetto. Derudover er Marco også innovativ i hans produktion; særligt hans dedikation til metodo-classico bobler og Langhe Chardonnay er bedringsværdigt!

Marco Capra har jord i henholdvis Santo Stefano Belbo og i de højtbeliggende marker i Alta Langa-området. At investere jord i Alta Langa er et voksende fænomen og en vigtig udvikling i Piemonte – men det kræver både mod, gode erfaringer som vinproducent og indsigt i klima-udviklingen for at kunne bevæge sig på det nye og uberørte territorium.

 “The vineyards are our most important capital and it is our job to take care of them and work them in the most natural and eco-compatible way possible”.

– Marco Capra

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.