Grignolino d’Asti 2019

Årsang 2019 Standard flaske 75 cl

Land: Italien

Område: Piemonte

By: Montaldo Scarampi

Druesort: 100% Grignolino, håndhøstede

Serveringstemperatur: 12-15 C º

Alkohol indhold: 12,5%

Vinifikation: ståltank

Velegnet til: fjervildt, lam, let kød, lyst fjerkræ, pastaretter, trøfler, risotto, bagte grønstager

Yderligere produktinfo

Siden 1870 har Francesco Rinaldi huset været blandt de største producenter af kvalitets Barolo’er. De ejer blandt andet de prestigefyldte, vidunder-marker Cannubi og Brunate, som er Piemontes mest historiske vinmarker – særligt Cannubi. Vinhuset har marker i Barolo og La Morra.

I dag drives vinhuset af de to søstre Piera og Paola Rinaldi og deres onkel Lucaino Rinaldi. Luciano er 96 år og har høstet 76 Barolo årgange, igennem sit lange liv. Luciano’s to niecer står nu i spidsen af al produktion og er ansvarlige for vinhuset.Luciano’s ekstraordinære erfaringer har bragt stort fokus på detaljerne, som resulterer i den gennemgående høje kvalitet. Vinhuset producerer Barbera, Nebbiolo, Barbaresco og Barolo. Særligt Barolo-produktionen er en hjertesag, som familien har levet for igennem mange årtier. Også deres Barbareschi, Barbera, Dolcetto og Grignolino får samme opmærksomhed og det kan smages.

Cannubi Barolo er Piemontes mest prestigefylde og historiske vinmark. Francesco Rinaldi’s Cannubi Barolo vinmarker er omkring 45 år gamle og skaber storslåede, elegante og meget strukturerede vine. Også Brunate marken er blevet anerkendt som værende en af de absolut vigtigste marker i Barolo og La Morra. Der er altid et meget lavt høstudbytte med fokus på den absolut bedste kvalitet. Vinhusets første prioritet er biodynamik og manuel håndtering af alle detaljer i vinmarkerne.

Scroll to Top

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og vær den første, der får besked vedrørende vintilbud og ekslusive vinsmagninger!

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.