Aperitif

Land: Italien

Region: Piemonte

By: Canelli

Serveringstemperatur: 6-8 C º

Alkohol indhold: 13,5 %

Vinifikation: Afrundet i rustfrit stål

Velegnet til: Aperitivo, cocktails

Yderligere produktinfo

Contratto vinhus blev grundlagt i 1867. Vinhuset er verdenskendt som værende den ældste producent af mousserende vine i Italien. Contratto producerede i 1919 den allerførste årgangsdaterede spumante i Italien. Contratto producerer også en serie af fremragende spirituosa ud fra originale opskrifter fra 1920’erne.

I dag laves spirtiuosa’erne ud fra samme opskrift og intet er ændret. Contratto Aperitif kan beskrives som en luksusudgave af Aperol. Contratto laver en Aperitif udelukkende på naturlige smagsgivere. Likøren er fremstillet på basis af hvidvin med udtræk fra 28 naturlige smagsgivere, heriblandt appelsin, kardemomme, citron, lakrids, rabarber, mynte, ingefær og salvie. Den orange kulør opnås med gulerods- og rødbedesaft. I modsætning til mere industrielle produkter anvender Contratto udelukkende naturlige botaniske aromagivere og ingen kunstige farvestoffer til sine spirituosa.

Den smager dejligt ren, og bruger man den som mixer, vil de forskellige drink nå et helt nyt niveau. Nyd den on the rocks eller bland drinks og cocktails. Forslag til drinks kan findes på Contrattos hjemmeside https://www.contratto.it.

Kan opbevares 1 måned i køleskab efter åbning.

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.