Vermouth Bianco Superiore ‘Gamondi’ Di Torino

Flaske 100 cl

Land: Italien

Region: Piemonte

By: Canelli

Druesort: 100% Cortese, håndhøstede

Serveringstemperatur: 5 C º

Alkohol indhold: 18 %

Vinifikation: Afrundet i rustfrit stål

Velegnet til: Aperitivo, cocktails

Den årlige vinproduktion er omkring 25.000 flasker

Yderligere produktinfo

Toso vinhus blev etableret af Vincenzo Toso i 1910. Toso ligger i Langhe-området, helt præcist i den lille kommune, Santo Stefano Belbo. I dag ejer de 2 brødre, Pietro Toso og Gianfranco Toso, vinhuset. Deres Moscato produktion er stadig vigtig og de er derudover særligt specialiseret indenfor vermouth og likør produktionen. Toso har modtaget adskillige miljøcertificeringer, da vinhuset går meget op i skånsom energiforbrug, miljø og bæredygtighed.

Celeste har længe ledt efter vermouth og bobler, med fokus på et ekstraordinært pris/kvalitets niveau. Hun har derfor nøje udvalgt diverse etiketter fra Toso vinhus, som skiller sig ud og gør det muligt for alle at smage god vin.

Den hvide Vermouth Bianco består hovedsagelig af hvidvin og brandy, hvori masser af krydderier har trukket: Der er havtornblomster og blade, korianderfrø, merian, laurbærblade, kamilleblomst, gul kløver, aloasaft, kanel, muskatnød, mynte, kardemomme, rabarber, hibiscus, chilifrø, bergamotte, appelsinskal og mange mange flere, og resultatet er en rund, meget velsmagende og velafbalanceret Vermouth. Den smager dejligt ren, og bruger man den som mixer, vil de forskellige drink nå et helt nyt niveau. Nyd den on the rocks med frisk salvie eller bland drinks og cocktails.

Kan opbevares 1 måned i køleskab efter åbning.

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.