Nebbiolo d’Alba ’Testanvisca’ 2019

Standard flaske 75 cl (2018/2019)

Land: Italien

Region: Piemonte

Distrikt: Nebbiolo D’Alba

Druesort: 100% Nebbiolo, håndhøstede

Serveringstemperatur: 16-18 C º

Alkohol indhold: 13,5%

Vinifikation: 16 mdr. på store fade (10-20 hl)

Velegnet til: kød, fjervildt, lam, tungere pastaretter, trøfler, risotto

Vinen er drikkeklar og gemmepotentialet er 15+ år

Yderligere produktinfo

Marco Capra vinhus blev grundlagt i Santa Stefano, Belbo i 1945 og i 2014 overtog grundlæggerens barnebarn, Marco. Han viderefører i dag de piemontesiske traditioner og har taget kvaliteten til et meget højt niveau.

Marco er meget omhyggelig og i fuld kontrol af hele produktionskæden. Han har fokus på høj kvalitet, respekt for traditioner samtidig med, han værner om innovation i vinmarkerne og i vinkælderen. Marco arbejder med de klassiske druesorter; Moscato, Barbera, Nebbiolo, Nascetta og Dolcetto. Derudover er Marco også innovativ i hans produktion; særligt hans dedikation til metodo-classico bobler og Langhe Chardonnay er bedringsværdigt!

Marco Capra har jord i henholdvis Santo Stefano Belbo og i de højtbeliggende marker i Alta Langa-området. At investere jord i Alta Langa er et voksende fænomen og en vigtig udvikling i Piemonte – men det kræver både mod, gode erfaringer som vinproducent og indsigt i klima-udviklingen for at kunne bevæge sig på det nye og uberørte territorium.

 “The vineyards are our most important capital and it is our job to take care of them and work them in the most natural and eco-compatible way possible”.

– Marco Capra

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.