Brut Millesimato

Standard flaske 75 cl
SOLD OUT

Land: Italien

Region: Piemonte

By: Canelli

Druesort: 50% Trebbiano, 50% Garganega Grape, håndhøstede

Serveringstemperatur: 6-8 C º

Alkohol indhold: 12,5%

Vinifikation: Metodo martinotti

Velegnet til: aperitivo, skaldyr, hvid fisk, laks, hvidt fjerkræ, grøntsager, østers.

Den årlige vinproduktion er omkring 50.000 flasker

Yderligere produktinfo

Toso vinhus blev etableret af Vincenzo Toso i 1910. Toso ligger i Langhe-området, helt præcist i den lille kommune, Santo Stefano Belbo. I dag ejer de 2 brødre, Pietro Toso og Gianfranco Toso, vinhuset. Deres Moscato produktion er stadig vigtig og de er derudover særligt specialiseret indenfor vermouth og likør produktionen. Toso har modtaget adskillige miljøcertificeringer, da vinhuset går meget op i skånsom energiforbrug, miljø og bæredygtighed.

Celeste har længe ledt efter vermouth og bobler, med fokus på et ekstraordinært pris/kvalitets niveau. Hun har derfor nøje udvalgt diverse etiketter fra Toso vinhus, som skiller sig ud og gør det muligt for alle at smage god vin.

Denne boble Brut Millesimato er årgangsdateret og blanding af Garganega og Trebbiano drue. Garganega druen er en oprindelig italiensk sort, der særligt lever i Nordøstitalien. Sorten skaber en sprød, frisk vin med flot syre, noter af mandler og små, fine smagsnuancer af citron. Dybde og elegant sødme. Trebbiano druen er en oprindelig italiensk sort, og Italiens mest udbredte hvidvinssort (tilbage fra 1300-tallet) Frugtig og frisk i sit udtryk. Fun fact: bliver også brugt meget til italiensk brandy og fransk cognac. Forholdvis smagsneutral – kendetegnet er klart den høje syre.
Sammen skaber de to sorter, en perfekt, let-drikkelig, saftig boble. Ukompliceret og simpel – og stadig dyb og lang i smag. Perfekt til velkomstboble og særligt til større selskaber – da den smagsmæssigt rammer plet hos de fleste.
Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.