vinsmagninger

Celeste afholder forskellige former for events og vinsmagninger. Celeste samarbejder med restauranter eller kokke og har altid fokus på kærlighed til det gode håndværk og særligt komponerede retter med nøje udvalgte vine fra Piemonte. 

Hun afholder også simple og intime vinsmagninger privat, samt større præsentationer for bl.a. virksomheder, butikker mm. 

Det fælles fokus er altid Piemonte – og dertil formidling, høj kvalitets-vine og en afslappende atmosfære. 


tidligere

Vinsmagning og PRIVAT MIDDAG

Vinsmagning og middag i privat hjem, i samarbejde med Cortsen Dining.

Mads Cortsen er selvlært kok og har en fortid på bl.a. restaurent Alchemist. Mads og hans team kreerer fantastiske gastronomiske oplevelser, som Celeste Vin sammensætter nøje udvalgte vine til.


tidligere

INTIM FROKOST I DET LILLE VINHUS

Intim frokost for 8 personer, i vinhuset på Østerbro.
I samarbejde med Majlund Dining.
Thomas Majlund er tidligere kok på Geranium og laver madkunst. Hans kompagnon Steffen Bach, også kok fra Geranium, kommer med ud og sammen sørger de for sanselige oplevelser på højeste niveau.


tidligere

VINSMAGNING

Vinsmagning på Bib-Gourmand restauranten The Pescatarian, med fokus på de piemontesiske bobler, hvidvine og den storslåede Nebbiolo.

tidligere

Vinsmagning og middag

Vinsmagning for netværksvirksomheden The Academy og deres medlemmer. Til vinene blev der serveret nordisk gastronomi fra Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben. Middaggen blev afholdt i Zieglers Gaard med udsigt til kanalerne, Thorvaldsens Museum og Christiansborg.


tidligere

VINSMAGNING INDEN MIDDAG

Vinsmagning for Danske Bank, i deres hovedsæde på Kongens Nytorv. Smagningen blev afholdt i deres smukke lokaler, der har bevaret sine oprindelige udsmykninger og indretninger fra 1875. 

 


tidligere

VINSMAGNING I VINHUSET

Intim vinsmagning for 4 gæster, i det lille vinhus på Østerbro.
I samarbejde med den lokale, italienske restaurant FAMO


tidligere

VINSMAGNING I VINHUSET

Intim vinsmagning, i det lille vinhus på Østerbro.
I samarbejde med den lokale, italienske restaurant Hos Fischer


tidligere

Hvide trøfler og Nebbiolo-vine

Middag og vinsmagning med fokus på en unik sanseoplevelse; efterårets helt store klimaks, Nebbiolo vinene og den hvide Alba-trøffel. 

Kunsteren Thomas Bickham åbnede sin private bolig med udsigt over Kongens Have. I køkkenet stod Kasper Klitten, køkkenchef hos Bib Gourmand-restaurant Sletten, og tryllede med trøflerne. 


tidligere

VINSMAGNING MED FAMO

Intim vinsmagning for 4 gæster, i det lille vinhus på Østerbro.
I samarbejde med den lokale, italienske restaurant FAMO.


tidligere

Vinsmagning og middag

Vinsmagning og middag på restaurant Møntergade. I samarbejde med den forrygende kok Andreas Møller, som har fortid på bl.a. restaurant Søllerød kro, Falsled Kro og Alchemist. 

Simon Juhl Olesen, Rasmus Amdi Larsen & Janni Horst Hansen, en del af holdet bag Møntergade, var med til at danne de perfekte rammer for aftenen. 


tidligere

Barolo & Friends på Børsen

Det årlige event på Børsen i samarbejde med I Vini di Piemonte- organisationen. Fokus er udelukkende præsentation og formidling af piemontesiske vine og vinproducenter. 

 


tidligere

Vinsmagning og middag

Vinsmagning og middag på Bib Gourmand-restaurant Marv og Ben. I køkkenet stod erfarne og stilsikre køkkenchef Martin Olsen og ved hans side Gustav Frandsen, samt resten af deres dedikerede og dygtige team. 


tidligere

Vinsmagning og aperitivo

Vinsmagning på Københavns charmerende vinbar ‘BarSomm’. Alle vinene blev serveret med italiensk aperitivo og snacks. 

Scroll til toppen

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.