SÆRLIG REKOM PRIS

Celeste har nøje udvalgt top-rødvinen fra Piemonte, der passer perfekt til julesæsonen. Barbera d’Asti ‘La Lippa’ fra vinhuset La Gironda er en perfekt afbalanceret rødvin. Vinen er elegant, saftig og har  frugtige fornemmelser fra Barbera druens.
 

Barbera d’Asti ‘La Lippa’ 2022 6 stk med 35% REKOM rabat
Normalpris: 185 DKK pr. flaske
Rekom pris: 120 DKK pr. flaske

Bestil din ‘La Lippa’  kasse til de kommende arrangementer, ved at udfylde formularen nedenfor.
Kig forbi vinhuset og hent vinene sammen med en gratis vinoplukker fra en af vores top producenter, eller få leveret til din adresse til 45 DKK.

OGSÅ VILD MED HVID OG BOBLER?

Metodo Classico Extra Brut ’Seitremenda’ 2018
Langhe Chardonnay 2022

FRA PIEMONTE TIL TOSCANA

Celeste Vin importerer udvalgte vine fra Piemonte og Toscana. Vi leverer til danske restauranter, virksomheder og private kunder, og tilbyder skræddersyede vinsmagninger.

Hver producent og hver enkel vin er nøje udvalgt med fokus og passion for terroir og høj kvalitet.

Celeste Lønstrup’s kærlighed til den italienske vin startede i Norditalien. Her boede hun og var i mesterlære på det verdenskendte vinhus, La Spinetta. Årene udviklede stærke relationer til Italiens dygtigste producenter. Celestes kærlighed til vin blev hele hendes omdrejningspunkt – og er det stadig i dag. 

La Gironda

Ægteparret Susanna og Alberto  ejer vinhuset La Gironda, der fokuserer primært på en fantastisk Babera-produktion. Vinhuset ligger i Nizza Monferrato området i Piemonte. 

Både Susanna og Alberto kommer fra familier der har ejet vinmarker i Nizza, igennem mange generationer. I år 2000 besluttede ægteparret sig for at etablere deres eget vinhus med fokus på Barbera, som er en del af deres rødder og historie. De oprindelige vinstokke, fra deres forfædre, bliver stadig kultiveret og er i dag fundamentet for deres flotteste Barbera’er. 

La Grionda’s drøm er allerede blevet en realitet! Det flotte resultatet af deres hårde arbejde viser sig og i dag er de repræsenteret i en stor del af verden. 

Deres ydmyghed smitter og det er en ære at præsentere deres vine i Danmark. 

På billedet ses Celeste sammen med Susanna i deres vinmarker i Nizza Monferrato. Foto af Letizia Cigliutti.

 

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.