SÆRLIG JULE PRIS

Celeste har nøje udvalgt den lækreste hvidvin fra Piemonte, der passer perfekt til julens arrangementer. ‘Langhe Chardonnayfra vinhuset Marco Capra er en elegant hvidvin der drikkes for sig, eller i selvskab med julens forretter.

‘Langhe Chardonnay‘ 2022 6 stk med 35% JULE rabat
Normalpris: 245 DKK pr. flaske
Rekom pris: 160 DKK pr. flaske

Bestil din ‘Langhe Chardonnay’  kasse til de kommende arrangementer, ved at udfylde formularen nedenfor.
Kig forbi vinhuset og hent vinene sammen med en gratis vinoplukker fra en af vores top producenter, eller få leveret til din adresse til 45 DKK.

OGSÅ VILD MED RØD OG BOBLER?

Barbera d'Asti 'La Lippa'
Langhe Chardonnay 2022

FRA PIEMONTE TIL TOSCANA

Celeste Vin importerer udvalgte vine fra Piemonte og Toscana. Vi leverer til danske restauranter, virksomheder og private kunder, og tilbyder skræddersyede vinsmagninger.

Hver producent og hver enkel vin er nøje udvalgt med fokus og passion for terroir og høj kvalitet.

Celeste Lønstrup’s kærlighed til den italienske vin startede i Norditalien. Her boede hun og var i mesterlære på det verdenskendte vinhus, La Spinetta. Årene udviklede stærke relationer til Italiens dygtigste producenter. Celestes kærlighed til vin blev hele hendes omdrejningspunkt – og er det stadig i dag. 

MarCo Capra

Marco Capra vinhus blev grundlagt i 1945 og i 2014 overtog grundlæggerens barnebarn, Marco. Han viderefører i dag de piemontesiske traditioner og har taget kvaliteten til et meget højt niveau.

Marco er meget omhyggelig og i fuld kontrol af hele produktionskæden. Han har fokus på høj kvalitet, respekt for traditioner samtidig med, han værner om innovation i vinmarkerne og i vinkælderen. 

Marco arbejder med de klassiske druesorter; Moscato, Barbera, Nebbiolo, Nascetta og Dolcetto. Derudover er Marco også innovativ i hans produktion; særligt hans dedikation til metodo-classico bobler og Langhe Chardonnay er bedringsværdigt! 

 

Scroll to Top

BEKRÆFT AT DU ER OVER 18

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.